Verdienmodel

Wil je nog meer uit je kaart halen stuur dan je gegevens en ik zet je op de lijst voor tips en adviezen om nog meer uit je kaart te halen.

Je hebt een account bij cashback world en ik hoop uiteraard via mij.

Hier is nog een keer de link

 

Van iedere cent die jij  uitgeeft bij willekeurig welke winkel krijg ik 0,5% voor onze hondenopvang.
Echter via jouw account krijg jij ook eigen link en die kun je doorgeven aan vrienden en familie. Als zij vervolgens ook een account aanmaken en ook zij gaan inkopen doen krijg jij 0.5% van hun aankopen als dank dat je hen een account hebt aangeboden. Dat betekend dus dat als jij  veel vrienden hebt die hun account enthousiast gebruiken je geld kunt verdienen hiermee.

Zoals bij ieder werk het geval is, het komt niet zomaar aanwaaien. Je zult ook de mensen die je een account hebt aangeboden moeten uitleggen hoe alles werkt en ze er regelmatig op wijzen dat ze hun account ook moeten  gebruiken.

Ik ga even van mezelf uit, het eerste halve jaar heb ik niets gedaan met  mijn account. Ik vond het een  gedoe, inloggen via de site voor die paar cent??
Dat waren mijn eerste gedachten. Echter als ik zie waar ik mijn account nu voor gebruik dan komt er best leuk geld binnen van de kortingen die ik normaliter niet zou krijgen.

Je moet dus mensen enthousiast maken en laten zien hoe het werkt en wat ze ermee kunnen maar ook dat ze er zelf geld mee kunnen verdienen, want hoe enthousiaster jouw vrienden hun account gebruiken hoe meer geld er bij jou binnnen komt. Je kunt dus niet achterover gaan zitten en maar afwachten. Zoals bij  elk bedrijf moet er gewoon gewerkt worden om geld binnen te krijgen.

Wil je op de lijst van tips en adviezen hoe nog meer verdiensten uit jouw kaart te halen stuur dan een mailtje naar 
jootjeverdienen@gmail.com